Τρόποι Πληρωμής

 

1. Με Αντικαταβολή κατά την παράδοση

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω αντικαταβολής στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, δηλαδή κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας. Για πληρωμές με αντικαταβολή ο πελάτης/χρήστης επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 2,00€, πλέον των χρεώσεων αποστολής.

2. Με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας μέσω τραπέζης στον λογαριασμό:

Εθνική τράπεζα:

Δικαιούχος: Ντέλλη Ελένη

Aρ. Λογαριασμού: 19940956428

IBAN: GR3001101990000019940956428

 

Alpha Bank

Δικαιούχος: HELEN SHOES 


Aρ. Λογαριασμού:168-002320006315


IBAN: GR1101401680168002320006315

Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή θα πρέπει να σταλεί το αποδεικτικό κατάθεσης με το όνομα του πελάτη/χρήστη στο HELENSHOES μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μόνο έπειτα από την αποστολή του παραστατικού θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των επιλεγμένων προϊόντων.

** Οι παραγγελίες που δεν θα εξοφλούντε εντός 2 ημερών θα ακυρώνοντε.

**Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη

 

3. Μέσω Paypal

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής-Αντικαταβολής

Χρόνος παράδοσης 

Η παράδοση γίνεται μέσα στις 1-2 επόμενες εργάσιμες ημέρες . Η παράδοση εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, τον τόπο παράδοσης και την ώρα αποστολής της παραγγελίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και εφόσον προηγούμενα έχει ενημερωθεί ο πελάτης, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί.

Τρόπος παράδοσης

Ο μοναδικός τρόπος παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας είναι μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ COURIER

 

Έξοδα αποστολής – Αντικαταβολής

 ο πελάτης επιβαρύνεται με 5.00 € για παραδόσεις στην Ελλάδα  για πακέτα μέχρι 2 κιλά με ΕΛ.ΤΑ Courier. 

 Για παραδόσεις στο εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημείωση: τα τυχόν έξοδα αποστολής και διαχείρισης αντικαταβολής- 2.00€, βαρύνουν τον αγοραστή και εξοφλούνται στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων .

Ανωτέρα βία 
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) υπάρχει αδυναμία παράδοσης των εμπορευμάτων εντός του προκαθορισμένου χρόνου, το HELENSHOES θα επικοινωνεί το ταχύτερο δυνατό με τον πελάτη, προκειμένου ο τελευταίος να της δηλώσει αν επιθυμεί υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Πολιτική  επιστροφών - Αλλαγών 

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του.

Α) Αντικατάσταση*. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε λάθος νούμερο . Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε για την επιθυμία αντικατάστασής του.

 Β) Σε περίπτωση που το προιόν δεν σας ικανοποιεί έχετε 5 μέρες στην διαθεσή σας να μας το επιστρέψετε και να σας το αλλάξουμε με ενα άλλο ή να κρατήσουμε πιστωτικό για κάπιοα επόμενη αγορά σας (ίδιας σεζόν). Τα έξοδα σε αυτήν την περίπτωση βαραίνουν τον πελάτη

Γ) Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

Helen Shoes

Ηρώων Πολυτεχνείου 38

 Ελευσίνα

ΤΚ. 19200

Τηλ.+30 2105562111

 

Διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 5 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Από τη στιγμή που το εμπόρευμα φύγει από εσάς, η helenshoes θα το παραλάβει μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για επιστροφές από Ελλάδα και μέσω των ΕΛΤΑ. Tο κόστος επιστροφής και επαναποστολής  επιβαρύνει εξ' ολοκλήρου το eshop helenshoes.gr ΜΟΝΟ στην περίπτωση που το κατάστημα σας έστειλε λάθος ή ελλατωματικό προιόν . Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τη διεκπεραίωσή του.

Σημείωση: όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και με τα καρτελάκια πάνω σε αυτά. Σε περίπτωση που στον ποιοτικό μας έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν μη αναμενόμενο, θα έρθουμε  σε επικοινωνία μαζί σας για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

 

 Σε περίπτωση που δε μπορούμε ν’ αντικαταστήσουμε το προϊόν, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος ή να κρατήσουμε πιστωτικό για κάποια επόμενη αγορά σας. Η επιστροφή των χρημάτων δεν γίνεται για προϊόντα που είναι σε προσφορά και σε περίοδο εκπτώσεων.

 

Τι πρέπει να προσέξω όταν παραλάβω τα καινούρια μου παπούτσια;

Κατ' αρχήν καλοφόρετα τα καινούρια σας παπούτσια!! Συνιστούμε όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στην πρώτη δοκιμή τους μέχρι να αποφασίσετε εάν θα τα κρατήσετε. Κάνετε τις πρώτες σας πρόβες φορώντας μόνο το δεξί παπούτσι πάνω σε χαλί ώστε να μην χαραχθούν οι σόλες ή τα τακούνια από σκληρές επιφάνειες. Φορέστε λεπτές κάλτσες και μην επιμείνετε στο να μπει το πόδι εάν δείτε ότι το μέγεθος του παπουτσιού είναι μικρό γιατί θα ανοίξει και θα χαλάσει η φόρμα του. Αφού φορεθεί αποφύγετε κινήσεις που μπορούν να ‘’τσαλακώσουν’’ χαράξουν ή να ανοίξουν το δέρμα.